Ο Χρήστος Π. στο Spam Radio


« Ο Χρήστος Π. είναι ένας 18χρονος τραγουδοποιός, αγαπά αυτό που κάνει, το κάνει όσο καλύτερα μπορεί και από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα ανήκουν σε εσάς». Με αυτές τις λέξεις ξεκίνησε επισήμως η συνέντευξη του Χρήστου Π. στο Spam Radio και στην εκπομπή “Hill news” με τη Ράνια Παπαδοπούλου και τη Μαρία Κακουλή, στις 28 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα . Ο τραγουδοποιός, δε δίστασε σε καμία περίπτωση να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και να μας αποδείξει πως ήρθε για να μείνει!


«Όταν αγαπάς κάτι προσπερνάς τα εμπόδια!»,είπε  εκφράζοντας την αγάπη του για τη μουσική, αλλά και  την ικανοποίησή του , που ζει το όνειρό του. Δήλωσε χωρίς δισταγμό ότι η καρδιά του αντιμιλάει και μετά…χαθήκαμε στη μουσική του ακούγοντας το ομώνυμο single.

Προσγειωμένος , ντροπαλός, με τη φρεσκάδα ενός 18χρονου και ταυτόχρονα με ένα μοναδικό χιούμορ ανέφερε πως άργησε να πει στους γονείς του ότι θέλει να γίνει τραγουδοποιός και η μόνη μουσική παράδοση στην οικογένειά του είναι το χριστουγεννιάτικο τρίγωνο.

«Ακόμα ψάχνω της ‘’ζωής μου το φως’’ και είμαι σε φάση αναζήτησης», δηλώνει όπως κάθε νέος που ξεκινά να ανακαλύπτει τον κόσμο πέρα από το σχολείο και τα σχολικά χρόνια του.


Ο Χρήστος θαυμάζει πολλούς καλλιτέχνες που τραγουδούν σε διαφορετικό στυλ μουσικής, κρίνοντας ότι  η «καλή μουσική είναι καλή σε όποιο στυλ και αν κινείται». Για εκείνον, ένας καλός μουσικός δίνει την ψυχή του σε αυτό που κάνει…στη μουσική του, στους στίχους του ή και ακόμα στην ερμηνεία του.

Παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος, δε σκέφτεται να εγκαταλείψει τη χώρα του, παρά μόνο αν ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Εμμένει στο τώρα και συνεχίζει να προσπαθεί για το καλύτερο αγαπώντας τη μουσική του, τονίζοντας ότι στο μέλλον θα ήθελε να μην αλλάξει και να μην αλλοιωθεί ως μουσικός και ως άνθρωπος. Του αρέσει να χάνεται στις νότες, στη μουσική του, στους στίχους και να κλείνεται στο δωμάτιό του και να γράφει νέες μουσικές μελωδίες.


Η μουσική του κάνει τις καρδιές μας να αντιμιλούν, μας δίνει το έναυσμα να χαθούμε όχι σε δυο μάτια, αλλά στη μελωδία και στους στίχους του. Μέσα από αυτά μπορούμε να δούμε όσα δεν ένιωσε κανείς σε στενά μονοπάτια, σαν να ήταν χθες . Δε μπορούμε να μη γυρίσουμε να τον κοιτάξουμε, όπως επίσης δε θα μπορέσουμε να τραγουδήσουμε τα τραγούδια του όταν θα κάνουμε πάρτυ στην άμμο. Μπορεί να μην είναι μόνο ένα άστρο της ερήμου, αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα νέο μουσικό αστέρι στην ελληνική μουσική σκηνή, που ξεκίνησε να λάμπει για όλους όσους αγαπάνε τη μουσική του. Χρήστος Π. ένα νέο παιδί με πολλές προοπτικές ανέλιξης, ντροπαλός ευαίσθητος συνεσταλμένος και πάνω από όλα ένας καλός τραγουδοποιός. Ελπίζουμε να μη λείψει ποτέ από τις μουσικές μας επιλογές και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη μουσική πορεία που επέλεξε να ακολουθήσει.



Ακούστε την εκπομπή: http://www.mediafire.com/?xdjuwmeak6467nb

Σχόλια