Keep dreaming! Keep Spamming!


Ήταν Μάιος του 2011. Η ιδέα του ραδιοφώνου μας φαινόταν κάτι δύσκολο. Παρ’όλα αυτά ήθελα να προσπαθήσω. «Μαρία, θέλεις να κάνουμε μαζί εκπομπή;». Όλα κάπως έτσι ξεκίνησαν. Η Γεωργία Μισεμικέ μας είπε τι πρέπει να κάνουμε. Μίλησα με το Δημήτρη και κάπως έτσι έπειτα από μία συνάντηση γίναμε και εμείς σπαμάκια. Η πρώτη μας εκπομπή πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2011 με τη βοήθεια της Χριστίνας Γκουτζιάνα. Ενημερωτική εκπομπή με ειδήσεις της επικαιρότητας και τη Χριστίνα να χειρίζεται το Jazler. Το άγχος μας είχε χτυπήσει κόκκινο εννοείται. 2 μέρες μετά ξεκινήσαμε τη Musicland και το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε και συνεχίζεται ακόμα. Ένας χρόνος εκπομπών…δεν ξέρω τι να πρωτοαναφέρω… τόσες πολλές αναμνήσεις… ο σέρβερ να πέφτει εγώ να αγχώνομαι, να ξεχνάμε να πάρουμε το κλειδί, να τραγουδάμε ζωντανά, να πέφτει η Μαρία από την καρέκλα και εγώ να κουτουλάω στο μικρόφωνο, οι καλεσμένοι μας, οι συζητήσεις μας, η φιλία μας… Δε μπορώ να ξεχωρίσω στιγμές, αλλά να μιλήσω με ονόματα.

Ηλίας Ζέρβας Λεφτάκης, Ηλίας Τριανταφυλλάκης, Γεράσιμος και Τάσος Τσιμπλάκης, Χρήστος Π. , Sunlight, Γιώργος Γεωργίου, Νότης Μαυρουδής, Δέσποινα Ολυμπίου, Vegas, Λεωνίδας Μαριδάκης, Κόκκινα χαλιά, Διονύσης Χριστόπουλος, Νίκος Δαλέζιος, Χρήστος Μπελόκας, Δέσποινα Δευτεραίου, Μανώλης Βόλος, Δημήτρης Πετάκος, Μαριέτα Χριστοπούλου, Γιάννης Κοντογιάννης, Αντώνης Ρήγας, Πανοραμίξ, Θεολόγος Κάππος, Σοφία και Σπύρος, Γρηγόρης Ραγκούσης, Γιάννης Κώνστας, Sun Rain in Life, Γιώργος Τασούλας, Δέσποινα Μοσχονά, Μαριτίνα και Κωνσταντίνα, Kristi P., ο Γιάννης που ετοίμασε το πλέιλιστ για το αφιέρωμα στο Δ.Μητροπάνο(αν και δεν τα κατάφερε να έρθει), οι αυτοκόλλητοι αν όχι αυτογκόλιτοι Ανδρέας και Αινείας , Big Greg και τόσοι άλλοι που δε χρειάζεται να αναφέρω. Όλοι μας έδωσαν κάτι δικό τους. Ο καθένας με τον ξεχωριστό του τρόπο είτε πρόκειται για την παρουσία  του ή για μία συζήτηση μαζί του. Δε μπορώ να αποκλείσω κανέναν, γιατί όλοι αυτοί ήταν εκεί για εμάς…άλλοτε πίσω από ένα μικρόφωνο, άλλοτε  μέσω ενός μηνύματος ή μιας καλής κουβέντας, πάντα με ένα χαμόγελο. Από όλα όσα μπορώ να θυμηθώ, εκείνο το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε, ήταν ξεχωριστό για εμάς. Ο χρόνος πέρασε , αλλά η μνήμη παρέμεινε. Και συνεχίζουμε να είμαστε εδώ. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε. Τώρα σκέφτομαι όσα ζήσαμε μέχρι και τώρα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι άξιζε τον κόπο.

Ένα χρόνο μετά, το μόνο που μου λείπει από το Spam Radio είναι το κρεβατάκι μου, με τρεις εκπομπές την εβδομάδα, όπως λέει και η Lady D. Last but not least! Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Την υπομονή, την αγάπη σου , τη φιλία σου και την παρουσία σου.

Εμείς μένουμε εδώ και συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε στη Musicland, ένα χρόνο μετά!
Ήταν η Μαρία και η Ράνια…Η Ράνια και η Μαρία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε … Keep dreaming! Keep Spamming!

Σχόλια