"Καλοκαίριασε": Το νέο single του Joey



Είναι ίσως αυτό που θα λέγαμε η θετική πλευρά του...τραγουδιού. Άλλωστε δε θα μπορούσε να μην είναι με αυτό το όνομα. Ο νεαρός ανερχόμενος τραγουδοποιός Joey, επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με νέο single.
Ο λόγος για το τραγούδι «Καλοκαίριασε», σε στίχους και μουσική του ίδιου του Joey, ενορχήστρωση του Μιχάλη Κεχαγιά (μέλος των συγκροτημάτων Lego & Lexicon Project) και ηχοληψία και μίξη από το Βαγγέλη Καραπέτρο (Studio Puzzle).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

Πρόκειται για ένα άκρως αισιόδοξο και καλοκαιρινό τραγούδι που έρχεται να μας «δροσίσει» σε ένα ιδιαίτερα ζεστό καλοκαίρι τόσο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής όσο και για τα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα. Ο Joey πάντως δηλώνει μέσω του τραγουδιού του πως :
«Καλοκαίριασε
και δε παίζει ρευστό
μην τρελαίνεσαι
κάνε ότι κανω κι εγώ
πιάσε με απ΄το χέρι κι ένα αστέρι θα μας πάρει απο δω
χαμογέλασε
είναι τόσο απλό
πέταξε ότι σε βαραίνει μες στο βυθό...»



Η ιστορία του τραγουδιού:
Το δελτίο τύπου αναφέρει:
"Τη Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Μοναστηράκι το μεγάλο street event που αφορούσε τη συμβολική έναρξη της περιόδου του Καλοκαιριού και την ανάγκη όλων να δούμε το αύριο με αισιοδοξία! Πλήθος ανθρώπων απ' όλη την Αθήνα κατέκλυσε το μεσημέρι την πλατεία Μοναστηρακίου, ενώ εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός αυτών συμμετείχε εθελοντικά στο μουσικοχορευτικό δρώμενο που πραγματοποιήθηκε. Όλα ξεκίνησαν με το νεαρό τραγουδοποιό JΟΕΥ, ένα φρέσκο πρόσωπο που παρότρυνε το πλήθος των παρευρισκομένων να συμμετάσχει στη δημιουργία ενός καλοκαιρινού τραγουδιού, παρουσιάζοντάς τους παράλληλα την ομάδα μουσικών και χορευτών που θα πλαισίωναν το δρώμενο. H μουσική επιμέλεια ήταν του Μιχάλη Κεχαγιά των Lexicon Project, συμμετείχε η Ηχόδραση του Νίκου Τουλιάτου, η Σχολή Κρουστών του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Νικόλη και η χορευτική ομάδα της Κων/νας Μικρούτσικου με την συμμετοχή της Σχολής Χορού Κώνστα, καθώς και μία ομάδα Vocalists του Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης. Τα δύο μεγάλα banner με τους στίχους του τραγουδιού ξεδιπλώθηκαν και οι φωνές όλων έγιναν ένα, χορεύοντας και τραγουδώντας το --ειδικά φτιαγμένο- νέο κομμάτι του JOEY "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ". Με την επιθυμία αυτό να επαναληφθεί σύντομα, ξορκίζουμε όλες τις έγνοιες της καθημερινότητάς μας, βάζοντας χρώμα και ζωντάνια στις μικρές αυτές στιγμές! "

Μετά τα singles “Σουσουράδα και «Καλντερίμια», ο νεαρός τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε για μία ακόμη φορά και με το νέο single του, που φέρει το τίτλο «Καλοκαίριασε» μας καλεί να χαμογελάσουμε και να εστιάσουμε στις μικρές και απλές στιγμές, που κρύβουν αυτό το θετικό στοιχείο, που οι έγνοιές μας δεν μας αφήνουν να το βλέπουμε. Άλλωστε...Καλοκαίριασε!!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Joey στο:

Σχόλια