Γιώργος Σαμπάνης «Μη μιλάς»: Νέο single



Μετά την επιτυχημένη πορεία των τραγουδιών «Μόνο Αν Θες Εμένα», «Ώρα Μηδέν», «Ό, τι Και Να Είμαι» από τον τελευταίο του δίσκο «Δεν είμαι ήρωας», ένα βραβείο στα Mad Video Music Awards για το καλύτερο Ποπ-Ροκ Video Clip της χρονιάς για το τραγούδι «Ώρα Μηδέν», ο Γιώργος Σαμπάνης μας παρουσιάζει το νέο του single σε μουσική δική του και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Το τραγούδι «Μη μιλάς» είναι ένα από τα πιο ερωτικά κομμάτια του χρυσού δίσκου «Δεν είμαι ήρωας», που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.


Ακούστε το τραγούδι:

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς της γενιάς του.  Ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής και πιο συγκεκριμένα ως πρωταθλητής του στίβου με 14 χρυσά Πανελλήνια μετάλλια και πολλές ακόμα διακρίσεις. Το 2004 συμμετέχει στην έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, ενώ παράλληλα από τα παιδικά του κιόλας χρόνια είχε αρχίσει τις σπουδές του στην κιθάρα και στη μουσική γενικότερα. 

Το 2007 θα εμφανιστεί στη δισκογραφία ως συνθέτης υπόγραφοντας τη μουσική του τραγουδιού «Το Φιλί Της Ζωής» με ερμηνεύτρια την Έλενα Παπαρίζου, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ως ερμηνευτής, παρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό με το cd single «Κάπου αλλού», ενώ λίγους μήνες αργότερα θα κυκλοφορήσει και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χαράματα», που περιλαμβάνει την επιτυχία «Σ'αφήνω στον επόμενο». Μέχρι σήμερα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής αντίστοιχα, με σπουδαίους στιχουργούς όπως οι Γιάννης Δόξας, Αναστασία Ξυγκάκη , Γιώργος Σταυρόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Ελεάνα Βραχάλη κλπ.,  και με επιτυχημένους ερμηνευτές όπως Έλενα Παπαρίζου, Χρήστος Δάντης, ΟΝΙRAMA, Ραλλία Χρηστίδου, Stereo Mike, Πέγκυ Ζήνα κά.

Μπορεί ο Γιώργος Σαμπάνης να μην είναι «ήρωας», αλλά είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους «χρυσούς» καλλιτέχνες της ελληνικής ποπ-ροκ μουσικής σκηνής.

Σχόλια